WIE BEN IK?

Corjan Wijnands
Zomersloot 47, 1721 HB, Broek op Langedijk

De locatie van de coaching is bij Supschool Cup of Sup in Langedijk of Supschool Alkmaar

Mail:
supcoaching@hotmail.com

TELEFOON
0614499881

Instagram:
@supcoachcorjan


Corjan Wijnands, jouw supcoach en instructeur

Hallo allemaal! Ik ben Corjan, 43 jaar jong en een trotse vader van drie geweldige meiden. Maar naast mijn rol als vader, heb ik nog veel meer passies en interesses die mijn leven kleur geven.

Muziek is mijn ziel en zaligheid, en je kunt me vaak vinden achter een drumstel, waar ik mijn ritmische creativiteit de vrije loop laat. Ik ben ook een sportliefhebber in hart en nieren en geniet o.a. van suppen, hardlopen en actief bezig zijn in de sportschool om actief en fit te blijven.

Een andere passie van mij is koken. Ik geloog sterk in de kracht van gezonde voeding voor ons welzijn, zowel fysiek als mentaal. Daarom vind ik het belangrijk om gezonde maaltijden te bereiden en te genieten van voedzame, zelfgemaakte gerechten.

Als supcoach en sup instructeur combineer ik mijn liefde voor suppen met mijn achtergrond en ervaring in pedagogiek. Ik ben opgeleid en heb ruime ervaring in dit vakgebied, wat me in staat stelt om kinderen op een geduldige, positieve, en oplossingsgerichte manier te begeleiden tijdens supcoaching sessies.

Mijn missie is om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun sociale en emotionele vaardigheden, zodat ze beter in hun vel zitten en persoonlijk kunnen groeien. Supcoaching biedt een unieke en effectieve benadering, waarbij we samen op het water kijken naar zorgen en werken aan oplossingen.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met supcoaching. Laten we samen de weg naar welzijn en groei verkennen! 🌊🏄‍♂️🌟

Ik ben hier erg goed in -Tom (11 jaar)

© 2020 Worlds Collide. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin