WAT IS SUPPEN?

Suppen staat voor Stand Up Paddling en is een populaire watersport. Bij suppen sta je op een speciale surfplank op het water en beweeg je je voort met behulp van een peddel. Deze peddel gebruik je om jezelf vooruit te duwen terwijl je op het board staat. Het is een geweldige manier om te genieten van de natuur en op plekken te komen die vaak niet toegankelijk zijn vanaf de weg.

Suppen biedt niet alleen fysieke voordelen, zoals het verbeteren van je balans en het versterken van je spieren, maar het is ook een manier om mentaal tot rust te komen. Het geeft je de mogelijkheid om even helemaal los te komen van de dagelijkse drukte van thuis en school. Het rustgevende geluid van het kabbelende water en de verbinding met de natuur dragen bij aan ontspanning en het leegmaken van je hoofd.

Maar het allerbelangrijkste is dat suppen gewoon ontzettend leuk is! Het is een leuke en toegankelijke watersport die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon een leuke tijd op het water, suppen biedt het allemaal.

Soms weet ik even niet hoe ik me voel -Nora(6 jaar)

© 2020 Worlds Collide. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin