TARIEVEN

Tarieven voor Supcoaching:

Een Pad naar Welzijn voor Jouw Kind

Voor kinderen (zonder de ouders) bieden wij supcoaching sessies van ongeveer 60 minuten aan. Tijdens deze unieke ervaring op het water krijgen kinderen de gelegenheid om te praten over hun zorgen en uitdagingen. Samen streven we naar het omzetten van deze zorgen in kansen en positieve veranderingen.

Voor één van de ouders is er de mogelijkheid om gratis zelfstandig te suppen tijdens de sessie van hun kind. Als beide ouders willen deelnemen, geldt een tarief van € 12,50 voor de tweede ouder. Maak je geen zorgen als je nog nooit hebt gesupt, want we bieden graag een korte uitleg om je op weg te helpen. 

Als je interesse hebt om te suppen, geef dit dan tijdig aan, zodat we een supboard beschikbaar kunnen maken.

Het is belangrijk om te beseffen dat supcoaching vaak meerdere sessies vereist om duurzame resultaten te behalen. Gemiddeld raden we een traject aan van 3 tot 4 sessies, maar we zijn flexibel en passen dit graag aan op de individuele behoeften en doelen van het kind.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de tarieven en om het traject van supcoaching voor jouw kind te bespreken. Wij staan klaar om jullie te begeleiden op de weg naar welzijn en groei!

€ 40,-

.  

 • Afspraakbeleid en Betaling:
  • Het is belangrijk om te benadrukken dat een afspraak minimaal 24 uur van tevoren moet worden afgezegd als deze niet kan doorgaan. Bij het niet tijdig afzeggen van een afspraak kan de sessie in rekening worden gebracht.
  • Het aantal sessies dat nodig is, wordt in overleg bepaald. Dit stelt ons in staat om een traject op maat te maken dat aansluit bij de behoeften en doelen van het kind.
  • De supcoaching sessies vinden plaats op één van de volgende twee locaties: Supschool Cup of Sup in Langedijk en Supschool Alkmaar
  • De betaling kan worden voldaan via een betaalverzoek of contant. 
  • Informeer ook naar mijn coachingspakket, waarin mogelijk extra voordelen en aanvullende ondersteuning zijn opgenomen. Het pakket kan specifiek worden afgestemd op de behoeften van jouw kind en gezin.
  • Het tarief voor de supcoaching sessies is inclusief thee of limonade, 1x suphuur en verslaglegging aan de ouders. Op deze manier zorgen we voor een complete en zorgvuldige begeleiding.
  • Ik hecht veel waarde aan privacy en vertrouwelijkheid. Inhoudelijke zaken worden alleen besproken als uw kind daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. Dit waarborgt een veilige en vertrouwelijke omgeving voor het kind.
  • Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor verdere vragen of om een afspraak in te plannen. Samen werken we aan het welzijn en de groei van uw kind!

  Als ik bij papa ben mis ik mama, en als ik bij mama ben mis ik papa. -Jade (6 jaar)

  © 2020 Worlds Collide. Alle rechten voorbehouden.
  Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
  Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin