Supcoaching voor kinderen?

Hulp voor Kinderen die Wel wat Steun Kunnen Gebruiken


Supcoaching is geen gewone kindercoaching, het is een buitengewone benadering voor kinderen die zich niet helemaal lekker in hun vel voelen. Corjan, een ervaren kindercoach, leidt op maat gemaakte supcoaching sessies waarbij hij luistert en samen met het kind op een stand-up paddleboard (sup) oplossingen ontdekt. Ontdek meer over supcoaching en hoe het kan bijdragen aan de persoonlijke groei en het welzijn van jouw kind.


**Op Maat Gemaakte Coaching:**

Ieder kind is uniek, en daarom worden onze supcoaching sessies volledig afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw kind.

**Geschikt voor Kinderen van 6 tot 18 Jaar:**

Supcoaching is perfect voor kinderen tussen 6 en 18 jaar oud. Het biedt een veilige, ondersteunende omgeving waarin kinderen kunnen werken aan hun sociaal-emotioneel welzijn.

**Zwemdiploma A Vereist:**

Voor deelname aan supcoaching is zwemdiploma A vereist, wat de veiligheid van jouw kind tijdens de sessies op het water waarborgt.

**Luisterend Oor en Persoonlijke Groei:** 

Corjan fungeert als een vertrouwenspersoon en biedt een luisterend oor voor jouw kind. Samen gaan ze de zorgen en uitdagingen aan, en werken ze aan oplossingen om jouw kind zich beter te laten voelen en te stimuleren in zijn/haar persoonlijke groei.

**Sociaal-Emotionele Ondersteuning:** 

Supcoaching richt zich specifiek op het bieden van sociaal-emotionele ondersteuning aan kinderen. Het helpt hen om te gaan met zorgen, angsten en andere uitdagingen die hun welzijn kunnen beïnvloeden.

Overweeg supcoaching als een waardevolle vorm van kindercoaching voor kinderen met sociaal-emotionele zorgen. Met op maat gemaakte sessies, een luisterend oor en de focus op persoonlijke groei biedt Corjan een ondersteunende omgeving waarin kinderen kunnen werken aan hun welzijn. Gun jouw kind de steun die het verdient en help bij zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.

Ik voel me als een eend op het water -Stan (9 jaar)

© 2020 Worlds Collide. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin